Tømmerup Holmevej 5, Spangsbro, 4400 Kalundborg

Kom og besøg denne lille perle af en bolig, gemt væk fra vejen op mod den skønneste lille skov.

Nogle boliger har denne uforklarlige atmosfære og charme, der møder en når man træder indenfor, hvor hus og omgivelser ikke bare er som i et "almindeligt" parcelhuskvarter. Den fornemmelse får man nemt når man besøger ejendommen for første gang. Den ligger højt og tilbagetrukket i forhold til vejen, og har samtidig mod nord som nabo en hyggelig lille skov der indbyder til små gåture. Den store have rummer flere små hyggekroge.

Spangsbro er en del af et meget aktivt landsbymiljø, hvor 3 gamle landsbyer Kåstrup, Tømmerup og Spangsbro i dag er smeltet sammen til et bysamfund samlet omkring den lokale brugs, børnehave, idrætsanlæg og hele 2 skoler, en kommuneskole og en friskole. Der er gode busforbindelser ind til Kalundborg der ligger kun omkring 5 min kørsel fra ejendommen.

Huset fremtræder velholdt og med en fin tilstandsrapport. Sælger har løbende vedligeholdt huset og senest er der i 2013 lavet nyt badeværelse og entre/bryggers, hvor der i samme anledning er lagt nye kloakrør i jorden. Udover selve boligen er der god udhusplads, carport samt en lille kælder til opbevaring.

Boligen har en god indretning i 2 plan, hvor der i underetagen er lagt vægt på flere udgange ud til den store sydvestvendte terrasse, med overdækket parti omkring indgangen. Den indeholder kort fortalt kombineret entre/bryggers, badeværelse, stort åbent køkken/alrum med brændeovn og trappe til førstesalen, samt fra samme alrum adgang til 3 værelser. Førstesalen er indrettet som en stor stue med brændeovn, samt udgang til balkon med den dejligste udsigt over by og omgivende landskab.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling