Kåstrup Holmevej 15, Kåstrup Holme, 4400 Kalundborg

Har du brug for god plads og mange værelser så kom og besøg denne rummelige landvilla. Her får du en meget lav kvm-pris i forhold til andre ejendomme i området - og så er det billigere end at bo til leje!

Kåstrup Holmevej ligger nord for landsbyen Kåstrup og går næsten ud til det fredede naturområde Saltbæk Vig, hvilket præger det rige dyreliv der er i området med bl.a. kronvildt. Endvidere er der fra ejendommen kun omkring et par hundrede meter over til en statsskov der inspirerer til aktivt fritidsliv.

Fra ejendommen er du samtidig tæt på de sammenbyggede landsbyer Kåstrup og Spangsbro, hvor du finder både kommuneskole og friskole, børnehave, brugs og idrætshal samt et iøvrigt aktivt landsbymiljø. Kalundborg centrum og byens store arbejdspladser når du på under 10 min i bil, de nye togstation Kalundborg Øst på kun 5 min, ligesom området byder på masser af muligheder for hesteinteresserede.

Ejendommen ligger lige hvor vejen går fra asfalt til grusvej der fører videre til de sidste få ejendomme på vejen, så trafikken er meget begrænset. Den lukkede have er på 3 sider omgivet af marker og der er ingen naboer tæt på.

Huset opvarmes med oliefyr og er fornuftig isoleret og har energimærke D. Der er bl.a. 300 mm på loftet og oliefyret er fornyet i 2000. De nuværende ejere har det seneste år haft et dokumenteret varmeforbrug på ca. 1900 l olie.

Husets ydre rammer er generelt i god stand, og indvendig er førstesalen meget fin. Nedenunder kan der godt bruges nogle penge på modernisering, men til den pris ejendommen udbydes til må der siges også at være penge til det, således at investeringen kan komme tilbage gen ved et senere salg.

Boligen er på 197 kvm i to plan og indeholder kort fortalt i stueplan entre med garderobe, køkken der er delvist åbent ind mod stuen, hvor der er brændeovn samt udgang til stor udestue der dog ikke er i så god stand. Endvidere 3 værelser og badeværelse samt fordelingsgang/bryggers med trappe til førstesalen. På 1. sal er der i midten en stue og derudover 3 værelser samt et lille rum, der ligger perfekt i forhold til etablering af et ekstra toilet. Endvidere dobbelt carport og 2 udhuse.

Bemærk at ejendommen opfylder kommunens krav for at den kan anvendes som flexbolig, dvs. både som helårs- og fritidshus.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling