Slagelsevej 137, 4400 Kalundborg

Velkommen indenfor i denne arkitekttegnede villa centralt i Kalundborg og direkte til Kærby-åen.

Denne meget velholdte og godt indrettede villa er tegnet af den kendte lokale arkitekt Poul Olsen, i en stil der skiller sig lidt ud fra de traditionelle murstensvillaer i kvarteret på den positive måde. Villaen er løbende moderniseret med respekt for den oprindelige arkitektur samt tilbygget, så den opfylder den moderne families behov.

Villaen ligger centralt i byen tæt på indkøb, de store arbejdspladser, skole mv og er godt pakket ind i beplantning, så der er helt lukket af mod vej og naboer. Langs den ene side af grunden løber Kærby Å, der er med til at tilføre ejendommen et spændende dyreliv både med fisk, fugle samt lejlighedsvis rådyr i haven. Indkørsel sker bagfra fra en lille lukket stikvej.

Ejendommen er fuldmuret på traditionel vis, hvilket er med til at bidrage til et godt indeklima. De nuværende ejere har foretaget en lang række omfattende forbedringer ved huset. Her skal kort nævnes at hele taget har været nedtaget og oplagt igen med undertag og efterisolering, badeværelset er moderniseret i 2014 og køkkenet er fornyet i 2016, hvor man kombineret med en tilbygning i 1995 samtidig har udvidet det til et stort og meget lyst køkken/alrum med udgang til haven.

Boligarealet er på 157 kvm og indeholder kort fortalt en stor forstue med trappe til øvrige etager, 2 sammenhængende stuer med udgang til terrasse, stort køkken/alrum samt gæstetoilet. På førstesalen er der 3 soverum samt flot badeværelse med bruseniche, og installationsmæssigt forberedt til spa-badekar hvis dette ønskes.

Kælderen er tør og med god loftshøjde, og indeholder bryggers, viktualierum og flere gode rum med mange anvendelsesmuligheder. Bagerst på grunden er der en god, muret garage med nylig udskiftet tagbelægning.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling