Hasselvej 7, 4400 Kalundborg

Gennemført totalrenoveret villa centralt i Kalundborg.

Denne indflytningsklare bolig ligger på Hasselvej, som er en del af et mindre villakvarter i Kalundborg. Det ligger ideelt i forhold til indkøb, skole, børnehave mv, samt i gåafstand fra bylivet i gågaderne. Samtidig er det en rolig vej med stort set kun lokal trafik.

Ejendommen gennemgik i 2016 en total renovering, hvor stort set kun nogle af ydervæggene og spær stod tilbage., alt andet blev udskiftet. Det gælder selvfølgelig også kloak- og vandinstallationer, el samt fjernvarme. Indvendig er der nu gulvvarme overalt med skjulte installationer og der er isat træ/aluvinduer fra Rationel samt flotte egetræsgulve fra Timbermann.

Ikke kun huset blev renoveret men også omgivelserne, hvor haven blev totalt omlagt med græs, ny fliseterrase og indkørsel samt hegn mod den ene nabo.

Boligen indeholder en dejlig lys opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse, køkken med alt i hvidevarer samt tilhørende viktualierum. Endvidere er der 2 soverum med skabe, badeværelse samt bryggers.

Sælger har haft ejendommen et par år men mangler nu plads hvorfor de søger anden bolig. De har være rigtig glade for at bo der, og nævner især de gode naboer samt at huset er nemt at holde og billig i energiudgifter.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling