Skibbrogade 28B, 4400 Kalundborg

Velkommen indenfor i denne spændende lejlighed i to plan lige i smørhullet i Kalundborg.

Skibbrogade er en gade der gennem århundreder har forbundet byen og havnen. Den strækker sig idag fra byens hovedstrøg og ned til havneparken, en lille oase ud til vandet med plads til aktiviteter og leg. Du er tæt på alle byens butikker og en lang række spisesteder med noget for enhver smag.

Lejligheden ligger i en ældre ejendom, der er opdelt i to lejligheder, hvor denne er beliggende på 1. og 2. sal. Den har egen indgang fra gaden, og bagtil har den adgang til et lille haveareal samt et 15 kvm udhus, der ligger ud til en lukket parkeringsplads, hvor der er plads til bilen.

Ejendommen blev oprindelig opført i 1806, men gennemgik i 1991 en omfattende renovering og ombygning. Lejligheden har et boligareal på 84 kvm og opvarmes med elvarme.

Fra gaden kommer du ind i lille entre med trappe op til førstesalen, der indeholder stue med delvist åbent køkken samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine. 2. salen er indrettet med 2 værelser.

Med baggrund i ejendommens størrelse er der ikke oprettet en egentlig ejerforening og der afholdes derfor ikke nogen fællesudgifter.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling