Herredstoften 25, 4400 Kalundborg

Velkommen indenfor i denne supervelholdte lavenergivilla på toppen af Kalundborg.

Herredstoften er en forholdsvis ny udstykning der er under udbygning. Den ligger tæt på centrum af byen og samtidig ret højt i forhold til omgivelserne. Lige overfor området ligger Skolen på Herredsåsen og ved siden af Spiralen, der danner rammen om mange forskellige former for idræt. Der kører selvfølgelig bus næsten lige til døren, og du er nær det åbne landskab med marker tæt på, hvor kan nyde udsigten over Sejerøbugten.

Ejendommen grænser bagtil op til et stort grønt område midt i udstykningen med en lille sø.

Boligen er opført i 2007 og efter de nyeste normer for isolering og har selvfølgelig gulvvarme overalt. Den opvarmes med jordvarme og for at sikre det gode indeklima er det kombineret med et Genwex-anlæg, der dels sikre god ventilation overalt i boligen, dels er med til at genanvende noget af den varme der bruges til opvarmning. Derfor den ekstremt lave varmeudgift.

Boligen er præget af store rum og meget lys. Der er hele 4 gode, store soverum samt 2 badeværelser. Familien samles omkring den meget store stue med delvist åbent køkken og store vinduespartier mod vest ud til den store terrasse. Der er integreret garage der suppleres med udhus og en meget stor overdækket terrasse.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling