Strandbakken 134, 4400 Kalundborg

Velkommen indenfor i Strandbakkens største villa, der ligger kun få min. gang fra stranden.

Denne dejlige 282 kvm store bolig fremtræder i velholdt stand og lige til at flytte ind i. Der er kun 1500 m af stisystemer til Nyrupskolen og samtidig tæt på byens centrum med gymnasium, gågade med cafeer og forretninger mv.. Strandbakken er nabo til Kystskoven med flere løbe- og mountainbikeruter, ligesom ejendommen ligger i gåafstand fra Strandbakkens egen private badestrand. I det hele taget er Røsnæs-halvøen begunstiget med en fantastisk natur samt et klima der bl.a. giver sig til kende med mere end 100 flere solskinstimer end landsgennemsnittet.

Huset ligger på en meget stor grund, den perfekte legeplads for børn og dyr. Den har en rigt varieret beplantning med blandt andet flere meget store roser der vokser op i træerne. Der er også et 14 kvm drivhus med en gammel vinstok. Der er et mangfoldigt fugleliv hvor man ofte hører nattergalen, og haven grænser op til et stort grønt område.

De store bolig er indrettet så den rummer hele 7 værelser samt to store stuer, den ene med muret pejs. Den anden stue ligger i den modsatte ende af huset, og benyttes af de nuværende ejere som hjemmekontor, hvor der også er direkte adgang udefra. Jordvarmen sørger for billig varme, så man med god samvittighed kan skrue op på en kold vinterdag.

Boligen ligger for enden af en lukket vej uden støj, når man altså ser bort fra fuglenes sang!

For kun kr. 8.850/kvm kan du blive ejer af denne dejlige villa, hvor tilstandsrapport mv fortæller om en ejendom i rigtig god stand overalt.

Læs mere om boligen og se flere billeder på facebooksiden Strandbakken134.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling