Birchsgade 4, 4400 Kalundborg

Kom og besøg dette hyggelige byhus i centrum af Kalundborg.

Dette halve dobbelthus ligger i det kvarter der kaldes "Havebyen" i Kalundborg i gåafstand fra butikker, spisesteder og havnen. Havebyen er fra starten af 1900-tallet.
Den består dels af et villakvarter der grænser op til den store bypark Møllebakken, dels af de to veje Vedelsgade og Birchsgade, der er dobbelthuse opført i 1903. De er kendetegnet ved at være velbyggede, og en bevarende lokalplan sikrer at det oprindelige præg forsøges bevaret på bedst mulig måde.

Denne bolig har været beboet af sælger i rigtig mange år, og de har været glade for den centrale beliggenhed og den rolige vej med meget lidt trafik. Haven bagtil er i en størrelse så den er overkommelig at passe. Huset er løbende vedligeholdt, hvor bl.a. det røde tegltag er skiftet for nogle år siden. Indvendig må der forventes at skulle bruges lidt tid og penge på modernisering forskellige steder.

Boligen er i halvanden plan og er på 116 kvm + et par udhuse med en lille havestue imellem. Der er endvidere carport til bilen. Boligen indeholder entre, opholdsstue, køkken med spisekammer, badeværelse med brus, soveværelse og toilet. Førstesalen indeholder 2 værelser samt et depotrum, der alternativt kunne ombygges til et ekstra toilet.

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling