Røsnæsvej 102, 4400 Kalundborg

Her er et rigtig godt bud på den perfekte bolig til børnefamilien!
 
Denne villa er rummelig og velholdt og har hele 4 værelser og to toiletter. Samtidig ligger den ideelt i forhold til børneinstitutioner, skole mv. Ejendommen ligger i den vestlige del af Kalundborg på vej ud mod Røsnæshalvøen med alle dens rekreative tilbud og fantastiske natur. Du er samtidig kun et par min gang fra den fredede Kystskov, et dejligt fristed der strækker sig ned til Kalundborg Fjord, og som er meget benyttet til alt fra skovture til mountainbiketræning. Nyrupskolen med idrætshal, børnehave, vuggestue og fritidsordning ligger alt sammen i gåafstand fra ejendommen og der er stoppested for bybussen under 100 m fra ejendommen. Afstanden til centrum af byen er ca. 3 km, og de daglige indkøb foretages af mange i Raklev Brugs.
 
Ejendommen ligger tilbagetrukket på grunden ud til en lille privat stikvej. Der er dejlige lukkede terrasser på 3 sider af huset, den ene indrettet som et hyggeligt gårdhavemiljø.
 
Boligen er på 168 kvm, bygget i vinkel med dejligt lysindfald. Den indeholder kort fortalt en stor stue opdelt med muret pejs i en opholds- og spiseafdeling. Endvidere spisekøkken med stort nyindrettet spisekammer, bryggers, 4 værelser, badeværelse med bruser og spa, samt gæstetoilet.
 
Den 50 kvm store kælder har indgang udefra og indrettet et par disp. rum og et teknikrum. Det ene rum kunne anvendes til hjemmekontor, lille erhverv ell. lign. Ladestation til Clever til elbil kan medfølge

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling