Tjørnebakken 3, 4400 Kalundborg

Har du hænderne skruet rigtig på, er her en rummelig udsigtsvilla til renovering.
 
De ydre rammer med murværk og tag er gode - eternittaget er omkring 10 år gammelt - men indvendig skal du forberede dig på at huset skal have den store tur. Til gengæld kan du undervejs i arbejdet nyde pausen ude på den store terrasse, med en formidabel udsigt over fjorden og ind til Kalundborg.
 
Villaen ligger i Trøjelykkekvarteret ca 3 km vest for centrum af Kalundborg. Du er i gåafstand fra Nyrupskolen og børnehave mv samt til Kystskoven, den store fredede byskov der strækker sig fra Røsnæsvej og ned til fjorden.
 
Villaen har et grundareal på 100 kvm + fuld kælder. Den er sammenbygget med en garage, hvor der ovenpå er en stor udsigtsterrasse, der også ville kunne udbygges med fx. en udestue eller udvidelse af stuen.
 
Grunden er vinkelformet, så der bagerst er et højere plateau med endnu bedre udsigt, et perfekt sted at placere en havepavillon, et shelter eller lignende.
 
Man kan sammenfatte det ved at sige at du får et "ærligt" hus, hvormed menes at der ikke er noget skjult, du får hvad du ser. En ejendom hvor der er masser af mulighederne og rammer til at skabe en rigtig spændende bolig.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale