Strandbakken 88, 4400 Kalundborg

Rummelig og lys bolig i fin stand få min. gang fra stranden.
 
Den skønne familiebolig ligger for enden af en lille lukket vej i en privat udstykning med gode veje og et stort fællesareal langs med stranden. Villaen har et boligareal på 175 kvm + 83 kvm højloftet og tør kælder, ligger i et attraktivt villakvarter vest for Kalundborg og ned til Kalundborg Fjord. Området er nabo til den store fredede Kystskov og endvidere er der under 3 km til centrum af Kalundborg med et fint udvalg af butikker og spisesteder.
 
Omkring boligen er en velanlagt have med flere gode opholdsterrasser, og i baggrund kagler hønsene lystigt. Udover boligen er der en indbygget carport og udhus, samt endvidere fritliggende dobbelt carport, forberedt til ladeboks til elbilen.
 
Villaen er løbende vedligeholdt og har en pæn tilstandsrapport. Der er en kun 3 år gammel fjernvarmeunit og der bliver snart lagt fibernet ind i ejendommen som supplement til Kalundborg Antennelaug, der idag leverer internet og tv-signal.
 
Boligen indeholder i stueplan forstue med trapper til de to øvrige etager. Endvidere en stor stue opdelt i spise- og opholdsafdeling. Der er brændeovn og udgang til den delvist overdækkede og vestvendte terrasse. Der er endvidere moderniseret gæstetoilet samt et flot og lyst spisekøkken samt bryggers (evt. ekstra værelse hvis der er behov for det). Førstesalen indeholder trappestue, soveværelse med walk-in closet og udgang til vestvendt, overdækket balkon, hvor sælger nyder at sove på varme sommernætter. Endvidere badeværelse og to værelser. Kælderen indeholder flere gode, disponible rum samt endnu et badeværelse.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale