Raklev Høje 106, 4400 Kalundborg

Drømmen om en rigtig 4-længet ejendom med tilhørende jord, ude i naturen og alligevel på kanten af byen - her er et godt bud!
 
Vi er på Raklev Høje med under 5 min kørsel til det centrale Kalundborg, og alligevel væk fra byens larm. Der er ikke langt ud til den dejlige strand og den store Vollerupskov, ideel til gå- og rideture.
 
Ejendommen har i mange år været anvendt som hesteejendom med 7 store, højloftede bokse med vand og direkte udgang til folde og ridebane med lys. Stort set hele det 2,7 ha store areal er indhegnet med folde, mens familien har levet livet inde i den store og meget charmerende gårdsplads omgivet af bygningerne.
 
Hvis ikke du er til heste, er der næsten uanede muligheder for anden anvendelse af de 3 længer samt den fritliggende garagebygning. Der er ialt 544 kvm og den største længe er idag indrettet med bokse, den anden længe med bl.a. stor gildestue og den tredje længe med værksted, lille annekslejlighed med toilet, mv., altsammen i god stand.
 
Boligen er på 244 kvm i to plan og opvarmes med luft til vand varmepumpe. Den er pt leaset, men kan købes fri hvis du vil undgå denne leje. Boligen indeholder kort fortalt bl.a 3 stuer og 5 værelser samt en meget stor forstue med trappe til førstesalen. Der er selvfølgelig toilet på begge etager.
 
Pladsen i denne præsentation giver ikke mulighed for at fortælle om det hele, book derfor en aftale om besigtigelse, så du kan se dig omkring og vurdere om ejendommen passer til lige netop dine behov.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale