Ingeborgs Alle 35, 4400 Kalundborg

Rigtig dejligt enderækkehus, fuldstændig indflytningsklart.
 
Jeg har som mægler i tidens løb solgt mange af disse eftertragtede rækkehuse i bebyggelsen, men dette har en af de bedste indretningsløsninger jeg har set indtil nu.
 
Boligen ligger for enden af vejen og har som mange af de andre indkørsel bagfra og kun nabo til den ene side. Huset har løbende gennemgået en lang række forbedringer lige fra nyt tag og til nye vinduer og yderdøre overalt isat i 2019. Der er elgulvvarme i stue, køkken, bryggers og bad.
 
Boligen har et areal på 108 kvm og indeholder entre med den smukke gamle trappe til førstesalen. Fra entreen er der adgang til badeværelse og opholdsstue. Fra stuen er der et trin ned til et stort, flot spisekøkken og bagved et bryggers. Udfor køkkenet er der en skøn sydvendt gårdhave. Førstesalen indeholder 3 soverum. Der er endvidere carport og udhus.
 
"De 100 huse" er et kendt og attraktivt boligkvarter i Kalundborg. Tilbage i 1917 blev boligerne bygger som arbejderboliger til Kalundborg Skibsværft, og har bevaret deres særpræg op til i dag, hvor en restriktiv lokalplan sikrer, at bebyggelsen bevarer sine kvaliteter. Kvarteret har små lukkede veje og ligger i gåafstand fra indkøb og skole samt i cykelafstand til de fleste af byens store arbejdspladser.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale