Røsnæsvej 181 og 183, 4400 Kalundborg

Velholdt villa på dobbeltgrund - stor kælder og fjordkik.
 
Vi befinder os i den vestlige bydel af Kalundborg, som er attraktivt fordi det ligger tæt på skov og strand og samtidig kun ca. 4 km udenfor centrum af byen. Du er i gåafstand fra Kystskoven og stranden, og har du børn er du også tæt på Nyrupskolen, børnehave mv..
 
Denne villa har udover selve boligarealet på 132 kvm, en ligeså stor, højloftet og tør kælder med adgang både indefra og udefra. Der er adskillige gode disponible rum med et hav af anvendelsesmuligheder.
 
Huset ligger på en stor dobbeltgrund fordelt på to matrikelnumre, så du umiddelbart kan frasælge den tomme grund, hvis du synes haven er for stor. Haven er iøvrigt flot anlagt med flere opholdspladser samt pænt lukket og ugenert i forhold til naboer og vej, og fra hus og terrasse samt ikke mindst den hyggelige udsigtsbænk er der kik til fjorden.
 
Boligen indeholder kort fortalt en forstue med trappe til underetagen, gæstetoilet, en stor stue med udgang til delvis overdækket terrasse, spisekøkken, 2 soveværelser og badeværelse med kar og brus. Der er endvidere carport og udhus.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale