Tjoldsvej 12, 4400 Kalundborg

Velkommen indenfor i en lys og rummelig udsigtsvilla på det skønne Røsnæs!
 
Røsnæs er Sjællands vestligste punkt og kendetegnet ved at være et af de steder i Danmark hvor der er flest solskinstimer, faktisk mere end 100 timer over landsgennemsnittet. Den blev i 2019 optaget som en af 15 områder i Danmarks Naturkanon. Halvøen har gennem de seneste år gennemgået en stor udvikling, hvor det lokalt baserede Røsnæs Udvikling og Beboerforening har sat en masse projekter i gang til glæde for både de lokale og for de mange turister der besøger halvøen. Der er bl.a. bygget aktivitetshus og kajakhotel ved Nyby havn, fyret er åbent for offentligheden med lille cafe, og der er etableret et net af gangstier rundt omkring på halvøen. Tæt på landsbyen ligger to af Danmarks største vingårde, den ene med spisehus tilknyttet. Indkøb kan foretages i den lokale brugs i Ulstrup, og børnene trives i den lokale friskole.
 
For enden af en lille lukket sidevej højt over Ulstrup by ligger denne dejlige og velholdte bolig, bygget i træ der sikrer et godt indeklima. Fra huset er der en flot udsigt dels over vandet, dels over markerne lige øst for ejendommen.
 
Boligarealet er på 175 kvm og opvarmes af fremtidens energikilde el, hvor to næsten nye varmepumper klare opvarmningen, men kan også bruges til nedkøling på en varm sommerdag. Boligen indeholder kort fortalt stor entre med skabe, stort køkken der åbner sig ind mod stuen med udgang til terrassen. Endvidere 2 værelser, bryggers, badeværelse, depotrum og trappe op til førstesalen. Denne indeholder stor stue/soveværelse med udgang til sydvendt udsigtsterrasse, værelse og toilet. Sammenbygget med boligen er der et knap 30 kvm stort stort udhus/værksted.
 
Grunden er helt lukket af så hunden ikke render nogen steder og rådyrene ikke kan komme ind og spise blomsterne.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale