Professionel rådgivning på flere niveauer

  1. Sidder du i hus til halsen
  2. Overvejer du salg og er din bolig også klar til salg
  3. Om/tilbygning eller salg
  4. Køberrådgivning

Fast timepris kr. 500 incl. moms.

Sidder du i hus til halsen…

Har du længe forsøgt at sælge din bolig, men uden held? Hvornår har der sidst været en fremvisning, og hvad havde kunderne af kommentarer?

Har du brug for at friske øjne ser på boligen og vurdere om boligen lever op til den pris den er udbudt til, og de forventninger som en køber har til den.

Din bolig er i hård konkurrence med en masse andre boliger der er til salg i området. Derfor betyder det rigtigt meget at lige netop din bolig præsenterer sig fra sin allerbedste, side når den sættes til salg.

Jeg kan hjælpe dig med en sådan vurdering, og kan også gøre det selvom du har valgt en anden mægler til at stå for salget.

Overvejer du salg og er din bolig også klar til salg…

Er din bolig klar til salg ?

Ofte skal der kun lidt til at gøre den store forskel.

Vi ejendomsmæglere er som regel ikke ret gode til at give anbefalinger i forbindelse med at boligen sættes til salg. Vi kan måske lige bede om at der bliver ryddet lidt op, eller at en møgbunken udenfor fjernes, inden der tages billeder.

Med min arkitektbaggrund og mange års erfaring fra salg af boliger ved jeg, hvor meget selv små ting kan betyde. Kundens fantasi og forestillingsevne er ofte begrænset, og selv små fejl ved huset kan virke uoverskuelige for en mulig køber, eller kan betyde at et bud bliver meget lavere p.g.a. ”de mange ting der skal gøres.”

Jeg kan tilbyde at gå ejendommen igennem og komme med anbefalinger om små og måske også lidt større ting, der kan være god fornuft og økonomi i at få gjort inden boligen sættes til salg, eller hvis den er til salg, så for at give salget et godt skub fremad.

Du behøver ikke at have din bolig til salg hos mig for at købe denne rådgivning, men hvis du vælger at lade mig stå for salget, vil udgiften til rådgivningen fratrækkes mit salær når boligen er solgt.

Om/tilbygning eller salg

Er du ved at vokse ud af boligen, eller står den overfor så stor en renovering, at du overvejer om det bedst kan betale sig at flytte til en anden bolig eller bygge nyt.

Mange af de nye boliger der opføres i dag sker på grunde, hvor der i forvejen ligger et ældre hus der så nedrives. Det kan der godt være god økonomi i, hvis man tager fx de stadig stigende energiudgifter med i beregningen over den månedlige boligydelse. Man er måske også samtidig meget glad for at bo i kvarteret, og vil være ked af at skulle flytte væk.

Drejer det sig om fritidshuse er kendsgerningen, at langt over halvdelen af de nye fritidshuse der opføres, bygges på gamle grunde hvor det nuværende hus nedrives.

Der er mange faktorer der skal tages med i beregningen når man står i den situation. Som arkitekt kender jeg en masse til byggeprocesserne og kan rådgive dig om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder.

Køberrådgivning

Har du kik på en bolig der står til salg hos en anden ejendomsmægler, men godt kunne tænke dig at få en uvildig rådgiver til at vurdere fordele og ulemper ved den pågældende ejendom set ud fra dine behov, ønsker og økonomiske formåen.

Jeg tager gerne med ud og ser på ejendommen sammen med dig, og kan også deltage i prisforhandlinger mv, hvis du ønsker det. Det kan også være at du bare har behov for at få bekræftet din ”mavefornemmelse” for om det er det rigtige hus for dig, og om de eventuelle ting der skal gøres ved boligen stemmer overens med dine forventninger til arbejdsindsats og økonomi.

Jeg er certificeret køberrådgiver hvilket vil sige at jeg har gennemgået en særlig uddannelse rettet mod de opgaver der knytter sig til at rådgive en huskøber. Certificeringen er udført af Dansk Ejendomsmæglerforsikring, hvorigennem jeg også er forsikret - din tryghed i handelen.

Start med at kontakte mig og lad os få en snak om hvad du har behov for – det koster ikke noget!

Kontakt mig for mere info