Skal vi starte med prisen: Mit salær er kr. 29.995 incl. moms og markedsføringsbidrag.

Nu tænker du måske at det er noget med discount men det er helt forkert. Jeg giver dig den helt samme service som de store kædemæglere, fremviser ejendommen, samt følger sagen til dørs lige indtil er færdig og købesummen er udbetalt til dig.

Hvordan kan jeg så tage et salær der er meget lavere end kædemæglerne. Det er der flere forklaringer på. For det første skal jeg ikke betale store bidrag til kædekontorer, jeg har ingen husleje da jeg har kontor hjemme og ingen medarbejdere, altså mine omkostninger er små og den fordel kommer dig til gode. Jeg annoncerer på internettet på alle relevante hjemmesider såsom Boligsiden og Boliga og du finder også mine ejendomme på alle de store kædemægleres hjemmesider. Endvidere bruger jeg facebook. Avisannoncering giver ingen mening idag og tjener kun til formål at gøre reklame for ejendomsmæglerfirmaerne og ikke din bolig.

Hvis du vælger at kontakte mig vil du opleve en erfaren og seriøs ejendomsmægler, der kender området til bunds, som har meget stor erfaring med salg med ejendomme i Kalundborg Kommune, og ved hvad det er køberne går efter.

Du binder dig ikke til en aftale der løber 6 måneder eller mere. Jeg tror på at det er dialogen og tilliden mellem parterne der afgør om man vil bruge mig som ejendomsmægler, og føler du ikke at det går som du vil have det, kan aftalen opsiges nårsomhelst af dig uden ekstra omkostninger.

Udover mit salær skal der selvfølgelig skal lægges udgift til tilstandsrapport og elrapport samt evt. energimærke hvis det er en helårsbolig. Disse rapporter betales direkte til den byggesagkyndige, da de er helt uafhængige af mig og andre, så de kan give en fair vurdering af ejendommen.

Har du valgt selv at forsøge at sælge din ejendom, men har brug for juridisk bistand til at udfærdige salgsopstilling og købsaftale mv, kan jeg også hjælpe dig med det. Min pris fastsættes sammen med dig, udfra de ønsker du har til hvor megen hjælp du ønsker.

Hvis du synes det lyder interessant så giv mig et ring eller send mig en mail, så kommer jeg på besøg og giver dig en gratis og uforpligtende skriftlig salgsvurdering af din bolig. Og hvis du byder på en kop kaffe siger jeg ikke nej :)