Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

Det er i dag meget almindeligt at man kontakter 2-3 ejendomsmæglere, når man vil sælge sin bolig.

Hvis du vælger at kontakte mig vil du opleve en erfaren og seriøs ejendomsmægler, der kender området til bunds, som har stor erfaring med salg med ejendomme og ved hvad det er køberne går efter. Derf er ingen bindinger idet formidlingsaftalen kan opsiges nårsomhelst af dig uden ekstra omkostninger.

Jeg giver dig min ærlige mening, og lover ikke guld og grønne skove.

Og hvad koster det at sælge din bolig gennem mig – det kan beskrives kort: Kr. 34.995 incl. moms

Hertil skal lægges udgift til tilstandsrapport, elrapport og evt. energimærke. Der kan endvidere være udgifter til oplysninger fra det offentlige, typisk i omegnen af kr. 1.000.

Har du valgt selv at forsøge at sælge din ejendom, men har brug for juridisk bistand til at udfærdige salgsopstilling og købsaftale mv, kan jeg også hjælpe dig med det. Min pris fastsættes sammen med dig, udfra de ønsker du har til hvor megen hjælp du ønsker.

Et salgstjek har følgende forløb:

  1. Du ringer eller mailer til mig og beder om et møde på ejendommen.
  2. Jeg gennemgår ejendommen sammen med dig, vurderer kvaliteter og udfordringer og giver gode råd om hvad det måske kunne betale sig at få gjort noget ved inden du sætter ejendommen til salg.
  3. Jeg tager tilbage til kontoret og laver en beregning til dig, hvor jeg dels kommer med anbefalinger omkring salget, hvilken udbudspris jeg mener er fornuftig og realistisk, samt hvilke omkostninger der er ved at sælge ejendommen.
  4. Vi aftaler et nyt møde på ejendommen og jeg præsenterer dig for mit oplæg. Du vil måske gerne have lov til at tænke lidt over mit forslag.
  5. Hvis du vælger at lade mig hjælpe dig med at sælge ejendommen, indgår vi en skriftlig aftale hvor alle forhold bliver afklaret, så der er helt rene linier omkring hvad du får for pengene, og hvad du kan forventer af mig i perioden frem til boligen bliver solgt.
  6. En professionel fotograf tager billeder af ejendommen og laver en plantegning.
  7. Jeg sørger for bestilling af de rapporter der nødvendige for at starte salgsarbejdet op
  8. Jeg præsenterer dig for mit forslag til en salgsopstilling, som efter din godkendelse frigives og lægges på nettet samt sendes til de potentielle købere der måtte findes i mit køberkartotek.